I el cartell Alternatiu de Santes 2018 és...

10è Concurs Cartells Alternatiu Les Santes 2018

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 19 Juliol 2018 11:21

Cultura 2018, concurs cartell alternatiu
Un Drag Queen contundent i vestit de Robafaves es treu el casc i plouen pètals en forma de cors mentre la capa dibuixa la bandera de l'Arc de Sant Martí per la igualtat i la diversitat, i de fons esclaten els Focs de Santes al cel estrellat. Aquest seria el resum de la proposta de Lluc Aymerich que ha convertit aquest cartell en el més votat i per tant en Cartell Alternatiu de Les Santes 2018.

El desè guanyador d'aquest certamen organitzat pel Tot Mataró i Maresme s'afegeix així a la galeria del palmarès amb una proposta del tot revolucionària que inserta en la imatge de la Festa Major la lluita per la igualtat entre tots i la del col·lectiu LGTBI en contra tot tipus de discriminacions i per una igualtat real i efectiva.

Els mataronins i les mataronines, amb els seus vots, han dictat sentència: aquest és "l'altre cartell" de la Festa Major d'aquest 2018.

Les Santes 2018, CARTELLS ALTERNATIUS
'Santes Drag', de Lluc Aymerich
CARTELL ALTERNATIU DE LES SANTES 2018

CARTELLS FINALISTES

Les Santes 2018, CARTELLS ALTERNATIUS
Les Santes a la pell
El cartell de Cristina Gómez és el segon més votat pels lectors i per tant guanya el  segon premi del certamen amb una proposta de tatuatges de Festa Major sobre la pell de dues Santes.

Les Santes 2018, CARTELLS ALTERNATIUS
Un Robafaves refrescant
La proposta de Montse Estrems és del tot innovadora i fusiona dos elements que fins ara ningú havia fet casar: els gelats i el gegant de la ciutat. Per això ha guanyat el premi del jurat.

Amb el suport de:

Les Santes 2018, CARTELLS ALTERNATIUS