Imprimir aquesta pàgina

Unes vacances on "Tots som un"

Quatre setmanes amb el futbol sala com a protagonista al Ciutat de Mataró

Futsal Ciutat Mataró campus

Ja és el cinquè estiu que el club de futbol sala Ciutat de Mataró organitza el seu campus durant les vacances escolars. Quatre setmanes en què aquesta disciplina serà la protagonista, però on també tindran cabuda altres esports i activitats, entre les quals no faltaran les d'aigua.

Amb el campus anomenat "Tots som un", el club Ciutat de Mataró deixa clara la seva ideologia: "L'esport ha d'unir". Per això, asseguren que tots hi són benvinguts: alts i baixos, petits i grans, nens i nenes. L'objectiu: que tots junts passin una bona estona fent esport i que tothom es diverteixi. Així, durant quatre setmanes, infants i joves d'entre 6 i 16 anys seran benvinguts per gaudir d'un gran estiu amb la pilota als peus.

Cada dia hi haurà una estona dedicada al futbol sala, durant la qual es buscarà ensenyar l'esport a qui no l'hagi viscut i fer que els que ja el coneguin millorin el seu joc. Però també hi seran presents altres esports, com el bàsquet, l'handbol, el pàdel, el voleibol... Tot, al pavelló Eusebi Millán. I amb la calor de l'estiu, no poden faltar les activitats d'aigua per refrescar-se. Per això, aprofi tant un dels grans avantatges de la ciutat, cada dimecres hi haurà programada una sortida a la platja. A més, els divendres també s'organitzaran sortides, en aquest cas a diferents parcs aquàtics; un dia en què s'allargarà l'horari perquè els nens puguin esprémer al màxim l'experiència.

Les places són limitades, no et quedis sense la teva!

Més informació:

Campus d'Estiu: del 25 de juny al 19 de juliol
Inscripcions: fins al 16 de juny, al Pavelló Eusebi Millan (dimats i dijous de 17 a 20.30h). Cal portar: full d'inscripció, fotocòpia CatSalut, realitzar el pagament. Hi ha dues samarretes de regal amb la inscripció!
Horaris campus: de dilluns a divendres de 8.45 a 13.30h (les sortides als parcs aquàtics seran fins a les 17h). També hi ha servei d'acollida a partir de les 8h i de permanència de 13.30 a 14.30h (amb suplement de 10€ la setmana o 2€ al dia).
Preus: 60 € (la setmana) o 220€ (quatre setmanes). Hi ha descomptes per germans!