El Tot et convida a ‘Somnis’, del Gran Circo Italiano

La màgia del circ aterra a Mataró de l’1 al 13 d’octubre, a l’Espai l’Arquera

  • Divendres, 24 Setembre 2010 14:27

La màgia del circ arriba a Mataró i el Tot Mataró i Maresme t’hi convida. El proper divendres, dia 1 d’octubre, l’Espai l’Arquera de Mataró obrirà convertit en epicentre circense amb el Gran Circo Italiano dels germans Rossi presentant ‘Somnis’ un espectacle total que barreja les arts del circ d’ahir i la màgia audiovisual d’avui en dues hores d’encanteri.

Els lectors del Tot Mataró tenen l’oportunitat d’anar-hi gratuïtament. A les oficines de la revista, al Carrer d’en Xammar, 11, es regalaran 200 invitacions per anar a veure El Gran Circo Italiano. Així de fàcil i el millor dels regals, ja que el circ sols farà funcions de l’1 al 4 i del 8 al 13 d’octubre, quan s’acomiadarà de la ciutat.L’espectacle ‘Somnis’, creat per Rafaelle de Ritti és un nou concepte de circ. Manté l’estètica que sempre ha enganxat i sempre funcionarà però apostant pel futur. Durant dues hores, grans noms de l’acrobàcia i la comicitat internacional regalaran la millor estona no sols als més petits, que aquest circ està pensat per a totes les edats.

La carpa immensa del Gran Circo Italiano dels germans Rossi és un món oníric i de fantasia. On desfilen personatges tan coneguts com Bob Esponja o Spiderman, tot perfectament conduït i amb 20 artistes donant-ho tot amb molt art i bon humor.I els lectors del Tot tenen 200 entrades per a ells. Una oportunitat.

HORARI D'OFICINA

Dilluns a dijous, de 9 a 13h i de 15 a 19:30hDivendres de 9 a 15h