Will Smith viralitza un vídeo amb segell mataroní "protagonitzat" per ell mateix

Daniel Moreno: "Sabia que era molt difícil que l'arribés a veure perquè té moltíssims seguidors i la gent li intenta fer arribar coses constantment"

Will Smith Daniel Moreno

El realitzador mataroní Daniel Moreno, en ple confinament, va crear i penjar un vídeo a instagram amb un il·lustrat Will Smith de protagonista, i alguna petita esperança que l'actor l'arribés a veure. Doncs finalment no va aconseguir només això, sinó que al cap de cinc dies, des del compte oficial de Will Smith –amb més de 45 milions de seguidors– l'actor va repenjar el vídeo de Moreno amb la frase "This is SPECTACULAR". En poc més d'un dia l'havien vist més de dos milions de persones.

Aquest és el vídeo en qüestió:

En parlem amb el seu autor: Daniel Moreno

Daniel Moreno

Un èxit buscat i treballat però molt complicat d'aconseguir, que comentem amb el seu protagonista, el mataroní Daniel Moreno.

Ens pots explicar com se't va acudir i perquè fer aquest vídeo del Will Smith?

Normalment estic sempre fent coses noves i intentant aconseguir arribar a llocs en els que no he estat abans. Sóc molt fan del Will Smith i crec que el seu Instagram és un dels més interessants per seguir. Durant el confinament en un dels seus vídeos va dir una frase inspiradora que em va agradar, i vaig pensar que seria divertit fer-ne una animació. Aquesta frase és la que ara es pot sentir a la meva animació.

Quines esperances tenies en què el mateix Smith ho veiés?

Sabia que era molt difícil que l'arribés a veure perquè té moltíssims seguidors i la gent li intenta fer arribar coses constantment. Així que vaig demanar als meus seguidors que l’etiquetessin a ell a la meva publicació, perquè si el mencionaven, ell tindria moltes més notificacions al seu timeline. Ho veia molt difícil però no impossible del tot. I al final ho va veure!

I que en fes un repost?

Va ser impressionant veure la seva publicació! No m’ho creia. Primer vaig pensar que era un compte de fans d’ell, però després vaig veure que era ell mateix. Crec que les possibilitats eren molt baixes, però no descartava del tot que pogués passar.

Ho veus més com un "cop de sort" o un premi a la qualitat del clip?

Diria que és una combinació de les dues coses. Per mi la base era fer la millor animació possible amb els meus mitjans, però també la part de les mencions de la gent va ser important. Jo ja havia intentat fer alguna cosa semblant abans amb diverses figures públiques, i al final aquesta ha sortit be. Així que una mica de sort també hi ha hagut, esclar.

Pel que veiem a la web, la teva trajectòria és extensa. Si ens vols explicar una mica més què fas?

Soc realitzador i animador de videoclips i també he estat fent música durant molts anys. Crec que això em dona un cert avantatge a l’hora de fer videoclips perquè entenc molt bé el món visual i el musical. També treballo com a freelance fent altre tipus de vídeos com corporatius per empreses. Porto ja uns deu anys i m’apassiona el que faig.