Les millors imatges del cap de setmana

Un recull de fotografies d'Anna Aluart

Gran concert, el passat divendres, d’Alex Ubago, a la sala Privat de MataróAquest passat divendres, a les 12 de la nit, i dins del cicle de concerts  XQSI de Caixa Laietana, Àlex Ubago va omplir de gom a gom la sala Privat. El cantant, un dels caps de cartell del cicle de música, va presentar el seu últim disc, “Calle Ilusión”, una reedició. Ubago va tenir, però, un petit incident en caure davant de tots els assistents, però va saber sortir del mal pas amb un toc d’humor que va fer que es guanyés el públic.  

 

Acte de reconeixement a Pilar Adan, solista històrica de la Missa de les Santes    Aquest passat dijous, a la Sala del Casal l’Aliança, els ‘Amics de la Ciutat de Mataró’ van organitzar un acte de reconeixement a Pilar Adan, que va ser solista de la Missa de Les Santes durant molts anys. Ricard Bonamusa, Marcel Olm, i Francesc Cortés van presentar l’acte i amb les actuacions de “Màgic Trio”. El grup de Josep Ruíz, Rosa Mateu i Josep Fadó va ajudar a agrair a Adan la seva dedicació i contribució al món de la música. 

 

 

Tarda de contes i dansa al FomentAquest passat diumenge, al Foment, amb la sala plena de gom a gom, es va presentar “Posa-li ritme als contes”, festival de fi de curs a càrrec dels alumnes i professors de l’escola de dansa ARAI.  

 

Concert íntim de “Teresa” al dau Aquest passat dijous a la sala el Dau, el cantant del grup de música “Teresa”, va oferir un petit i íntim concert de pop-rock, però amb escassa assitència, que va poder escoltar cançons de l’antic i del nou disc.