Les millors imatges del cap de setmana

Un recull de fotografies d'Anna Aluart

Concert íntim, el passat dijous, d’Aleph Cuántico, a la llibreria Robafaves de MataróAquest passat dijous, a dos quarts de vuit de la tarda, dins de la llibreria Robafaves,  Aleph Cuántico van oferir un concert, dins del cicle de música en viu “L’estiu a Robafaves”. Amb José A. Penalva (guitarra acústica i veu), Juan José Rodríguez veu solista i guitarra) i Pere Sànchez al baix. El concert va començar amb una cançó en solitari del cantant i seguidament els altres dos membres s’hi van afegir. L’assistència va ser escassa. 

 

Matí de xeringada a la festa de CireraAquest passat diumenge, a les 12 del matí, els petits i algun de gran van poder refrescar-se, amb un dels actes més destacats de la festa major del barri de Cirera, amb la Xeringada.

 

Show dels petits i desfilada de disfresses durant la festa major del barri de Cirera Aquest passat diumenge, a les 6 de la tarda, i dins del CEIP Cirera, es va celebrar el concurs de disfresses i el show dels petits que es va obrir amb una col·laboració de la comissió de festes infantil, i va seguir amb coreografies dels més petits i d’una desfilada de disfresses. Tot i ser una tarda calorosa, va ser un dels actes dins de la festa major que va tenir èxit amb una bona assistència, de pares i mares per veure els seus fills.

 

Cap de setmana de festa a Santes Escorxador

Aquest passat cap de setmana, del 27 al 29 d’Agost, el barri de Santes Escorxador va celebrar la seva festa major, amb activitats dirigides tant als grans com els petits. Com per exemple l’actuació dels pallassos.