Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1752

Llegeix-lo i descarrega-te'l: 30.000 euros per a les entitats socials

  • Redacció
  • Dijous, 29 Desembre 2016 16:46

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, bankia

En el Tot Mataró i Maresme del 30 de desembre de 2016 al 4 de gener de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: 30.000 euros per a les entitats socials.

Bankia i la Fundació Iluro han signat un conveni de col·laboració per donar suport a entitats sense ànim de lucre que desenvolupin activitats socials a la comarca del Maresme, amb l'objectiu de contribuir al seu treball en l'àmbit de l'acció social, la formació, l'ocupació i el desenvolupament territorial.
Les ajudes es destinaran, durant el primer se-mestre de l'any, a impulsar pro-jectes d'entitats socials orientats als sectors de la població vulnerables i en risc d'exclusió social en el Maresme.

Ciutat 2014/2015, bankia

Compromís de Bankia
Bankia consolida i reforça el seu compromís amb la societat a tra-vés de cinc línies d'acció social que són: habitatge/nova pobresa, educació, ocupació, desenvolupament local/rural i discapacitat.Bankia centra la seva inversió social en aquestes línies prioritàries com una contribució per pal·liar algunes de les necessitats més apressants de l'actual context soci-econòmic. La política de res-ponsabilitat social corporativa s'ha caracteritzat, així mateix, per relacionar l'activitat social del banc amb el seu negoci, allí on els seus propis empleats detecten problemàtiques socioeconòmiques.

          Especial Tot Empenta - Edició 1752  [Del 30 de desembre de 2016
                                          al 4 de gener de 2017]

 

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: