Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1791

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Més de 100 cooperatives al Maresme

  • Redacció
  • Divendres, 20 Octubre 2017 10:00

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, tot empenta-100 cooperatives 1

En el Tot Mataró i Maresme del 20 al 26 d'octubre de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Més de 100 cooperatives al Maresme.
El mapa de les cooperatives del Maresme determina que a la comarca hi ha actualment 110 cooperatives actives, la majoria de les quals tenen la seu a Mataró. L’elaboració d’aquest estudi sobre les cooperatives de la comarca era una de les principals fi tes de l’Ateneu Cooperatiu del Maresme, impulsat per l'Ajuntament de Mataró i ubicat a Cafè de Mar. Fins ara no existien dades que permetessin construir el mapa de l’Economia Social i Solidària a la comarca.
Així, segons l’estudi elaborat per l’Ateneu Cooperatiu s’ha pogut certifi car que al Maresme existeixen actualment 110 cooperatives, 37 de les quals tenen la seu i des-pleguen la seva activitat econòmica a la ciutat a Mataró.
Ciutat 2017, tot empenta-100 cooperatives 1
 

L'Ateneu Cooperatiu del Maresme
L’Ateneu Cooperatiu del Maresme, impulsat per l’Ajuntament de Mataró i inaugurat el passat mes de gener a Cafè de Mar, ha tre-ballat per transformar associacions i empreses en cooperatives i societats laborals, i promocionar la fórmula cooperativa i de les Societats Anònimes Laborals per a la continuïtat d’empreses i en-titats properes al tancament.

             Especial Tot Empenta  - Edicio 1791 (Del 20 al 26 d'octubre de 2017)

 

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: