Especial Tot Salut (Edició 1835)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Salut que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 21 Setembre 2018 09:20

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2018, especial salut

En el Tot Mataró i Maresme del 21 al 27 de setembre de 2018, trobaràs l'Especial Tot Salut: el final de l'estiu és un punt d'inflexió per pensar com estem i per tenir més cura de nosaltres i dels nostres, per tal de tenir una bona salut mental, física i emocional.

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS, 2013), el concepte de salut mental es defi neix com un “estat complet de benestar físic, mental i social, i no solament l’absència d’afeccions i malalties”.
Quan una persona gaudeix d’una bona salut emocional té una millor salut mental i física, mostra una actitud més conscient davant les seves pròpies capacitats, cerca nous coneixements, és capaç de gestionar l’estrès diari, és més activa i productiva a la feina o acadèmicament i té una mirada optimista davant la vida. No podem tenir una bona salut mental si no tenim salut emocional, ja que totes dues són elements clau per gestionar les nostres pròpies emocions i conflnictes, ens ajuden a identificar i a comprendre el que ens passa, a pensar amb claredat i a detectar emocions en els altres com una forma de creixement individual i social.Especials 2017/2018, especial salut

BENESTAR EMOCIONAL PER A UNA BONA SALUT MENTAL
Quan una persona gaudeix d’una bona salut emocional té una millor salut mental i física, mostra una actitud més conscient davant les seves pròpies capacitats, cerca nous coneixements, és capaç de gestionar l’estrès diari, és més activa i productiva a la feina o acadèmicament i té una mirada optimista davant la vida.

ESPECIAL TOT SALUT - EDICIO 1835 (DEL 21 AL 27 DE SETEMBRE DE 2018)

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: