“Es nota la tradició pesquera”

Entrevista a en Josep, que regenta la peixateria Cal Peixitus

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 22 Novembre 2013 14:09

Barris, havana, josep cal peixitus

Què us va portar a obrir una peixateria a l’Havana?

La família vivim al barri de l’Havana des de fa temps. Coneixem el barri, els nostres fills han anat a l’Anxaneta i sentim aquesta vinculació amb famílies i amics que viuen aquí. Era lògic que obríssim el nostre negoci aquí. Porto vint anys dedicant-me al món del peix dins de l’hostaleria i aquesta vegada he canviat el tema gastronòmic per la venda al detall. Volem fer valer la nostra experiència a l’establiment.

És un barri de tradició pesquera. Té més cultura de peix que altres zones?

Nosaltres la notem aquesta tradició, la gent ens ho està transmetent. Els veïns de l’Havana estan acostumats a menjar peix i, perquè no, que tinguin a Cal Peixitus una botiga de proximitat de peix fresc.

Què hi podem trobar a Cal Peixitus?

Fem venda de peix fresc al detall. També tenim marisc viu i ara començarem a tenir una secció de congelats i també un àmbit de degustació amb vins i detalls per completar.

Si poguessis, què milloraries del barri?

Trobo a faltar que l’Ajuntament es cregui més aquesta zona des de l’àmbit comercial. Estem en un moment dur però aquest barri té oportunitats, massa locals buits i només que l’Ajuntament apostés més, segur que podria dinamitzar molt més tot el que és el comerç de proximitat de l’Havana.