Albert Pla (EC Mataró) guanya el Memorial Antonio Granados de ciclisme

En la categoria infantil femenina Citlali Pareja va acabar en tercer lloc

190604Ci_PlaInfantil

El passat diumenge dia 2 es va celebrar amb gran èxit el Trofeu Ciutat de Mataró Memorial Antonio Granados. Va ser una  emotiva matinal, celebrada al Polígon de Vallveric, amb més d’un centenar de joves de les principals escoles de ciclisme de Catalunya i en la qual es va recordar a tot un referent del ciclisme mataroní, dirigent d’Esport Ciclista Mataró i fundador del Club Ciclista Iluro.

La prova era puntuable per a la Copa Catalunya, i Esport Ciclista Mataró, club organitzador, va veure com el seu corredor Albert Pla aconseguia la victòria en la prova reina en la categoria infantil, per davant d’Obelleiro (CC Sant Boi) i Montserrate (UC Vilanova), en un circuit que no va donar gaire diferències.
En la categoria femenina la ciclista d’EC Mataró Citlali Pareja va aconseguir també pujar al podi en el seu tercer graó, en cursa guanyada per Júlia Garcia (Costa Brava).

190604Ci_CitlaliPareja

La resta de participants d’EC Mataró van ser: Irune Sànchez 5a en infantils, Iu Romera 15è i Jan Foraster 18è, en principiants, i Miguel Blanco 11è, Aitor López 20è i Marc Gonzàlez 25è, en alevins.

190604Ci_EquipECM