El Futsal Aliança Mataró debuta amb derrota

El conjunt mataroní va perdre 2-3 davant un Arenys de Munt que va saber aprofitar les poques ocasions de gol que va tenir

Futsal-Arenys de MarMal debut del Futsal Aliança Mataró a Tercera Divisió que va perdre 2 a 3 el derbi maresmenc davant l’Arenys de Munt. Els mataronins es van mostrar superiors en joc al seu rival, però els visitants amb ben poc en van tenir prou per fer tres gols i emportar-se els tres punts davant un Futsal Mataró que va perdonar massa de cara a porteria.

Els primers minuts van ser de clar domini mataroní, després d’un constant setge a la porteria visitant Aniol va fer el primer gol dels vermells. L’Aliança Mataró s’avançava en el marcador i obligava a l’Arenys a sortir del darrere i a buscar l’empat. Però una pèrdua de pilota en camp contrari i un ràpid contraatac visitant acabava amb l’empat. A partir d’aquí i fins al final del primer temps, els locals van tornar a posar setge a la porteria rival, però la manca d’encert i la gran actuació del porter visitant van fer que el marcador no es mogués.

Futsal-Arenys de Mar

A la represa el partit va guanyar en ritme i en intensitat, però tot i que el Futsal Mataró era qui atacava i buscava el gol, l’Arenys de Munt en una jugada aïllada feia l'1 a 2. Tot i això, els locals no es van desesperar i pocs minuts més tard Carlos Villarin feia l’empat. Els mataronins van seguir buscant la victòria davant un Arenys que semblava que ja li anava bé l’empat, però a manca d’un minut pel final, i després d’una sèrie de rebots, l’Arenys de Munt va aconseguir el 2 a 3 definitiu. Tot seguit el conjunt mataroní va sortir a jugar amb porter jugador i va crear un parell de clares ocasions de gol que va aturar l’inspirat porter visitant. Al final l’Arenys de Munt va marxar amb una victòria que no va fer justícia als mèrits fets per tots dos equips.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - ARENYS DE MUNT 2-3

FUTSAL: Paquito, Carlos Villarin (1), Abdyck, Caballeria, Toti cinc incial; Carlos, Sevi, Cristian, Micky, Broto, Aniol (1).