La Peña Bética de Mataró Román Pacheco celebra el seu 10è aniversari

L’entitat mataronina és una de les penyes més actives del Betis a Catalunya

Peña Bética

 

Aquest diumenge passat la Peña Bética de Mataró Román Pacheco va celebrar amb un dinar de germanor el seu 10è aniversari. Aquest mes de gener la penya celebra els primers deu anys de la seva fundació, que va tenir lloc oficialment el 28 de gener de 2006. A l’acte hi va assistir l’alcalde de Mataró David Bote.

En aquests deu anys, l'entitat mataronina ha ampliat la seva base social i és una de les penyes més actives entre les més de vint que el club andalús del Betis té arreu de Catalunya, i forma part de la Coordinadora de Peñas Béticas de Catalunya.

Entre les activitats destacades de la penya verd-i-blanca mataronina durant aquests anys, destaquen els desplaçaments organitzats per veure els partits del Betis que ha jugat a Catalunya, València i Aragó. A més a més, la penya també ha organitzat viatges per veure el seu equip a Sevilla, a l’estadi Benito Villamarín.

L'entitat també participa en diferents activitats relacionades amb la cultura andalusa i forma part de la FECAM (Federació d'Entitats Culturals Andaluses de Mataró). Tanmateix, la penya obre les portes de la seva seu per seguir per televisió en directe els partits que juga el Betis (carrer La Boixa, 26, local 1, al barri de La Llàntia).