Alberto Aybar "Peque" nou entrenador del CE Mataró 2017-18

Substitueix Alberto Encinas que ha deixat el càrrec per decisió personal després d'una bona temporada de l'equip groc-i-negre

170622Fu_Pequenouentrenador

Fa uns dies Alberto Encinas, el que ha estat l'entrenador de l'equip del CE Mataró a 2a Catalana, va decidir no continuar dirigint l'equip groc-i-negre la temporada vinent, tot i que el club estava satisfet de la seva tasca i estava disposat a continuar amb ell a la banqueta. Ha estat una bona temporada, amb només 4 derrotes, i en la qual l'equip ha estat molt a prop de poder aconseguir el retorn a la 1a Catalana.

I pocs dies després ja s'ha conegut el nom del seu substitut, que serà el mataroní Alberto Aybar "Peque", ex-jugador del Barça B en una de les seves millors èpoques d'aquest equip. També ha jugat al Barcelona C, Sabadell, Reus, Terrassa, Benidorm, Alzira, Llagostera i ha acabat la seva carrera com a futbolista a Vilassar de Mar.

170623Fu_PequeBarçaB

En la darrera temporada Alberto Aybar ha exercit el càrrec de director esportiu de la AEiLL Cerdanyola de la nostra ciutat, simultaniejant com a jugador al Vilassar de Mar.

170623Fu_PequeAELL