El Joventut Mataró no pot amb l'OAR Gràcia

L'equip sabadellenc va jugar amb més serenitat en els minuts finals de cada part

El Joventut Handbol Mataró va perdre en la seva visita a la pista de l'OAR Gràcia de Sabadell, un equip que, ja a la primera volta, s'havia imposat aquí a Mataró i que el diumenge va saber jugar millor en els moments decisius de les dues parts per acabar guanyant per 33-28, curiosament el mateix resultat que s'havia donat a la nostra ciutat.

El partit va començar amb tensió, tot i que els dos equips no es jugaven més que l'honor, i ben aviat Marcos Garcia va veure una exclusió de 4 minuts que junt amb una altra va deixar l'equip groc-i-negre amb 4 jugadors. Tot i això es va superar aquest moment, el marcador va anar frec a frec però sempre amb el Joventut per davant, arribant a tenir un 11-14 favorable. Però en el darrer tram de la primera part els sabadellencs van remuntar per empatar a 15 gols al descans.

A la represa el partit es va mantenir igualat, amb petites diferències favorables a l'equip local, fins que en els cinc minuts finals el Joventut va intentar la remuntada una mica a la desesperada i l'OAR va saber sentenciar amb bona defensa i jugant amb més serenitat en els seus atacs.

Amb aquesta derrota el Joventut Mataró pràcticament ja diu adéu a tota possibilitat de lluitar per la cinquena plaça.

OAR GRACIA SABADELL - JOVENTUT MATARÓ 33-28

OAR GRACIA: Canet i Madico porters; Rocher (1), Conejero (1), Laliga (2), Domínguez (1), Fenoy (5), Francès (2), Curia (6), Gomis (1), Escudero (6), Sobrino i Vaquer (8).
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Carles Roman (1), Marcos Garcia (1), Jan Bonamusa (1), Marc Martínez (1), Dani Aguilera (2), David Pedragosa (9), Guillem Fàbregas (1), Bernat Muñoz (3), Berenguer Chiva (1), Toni Busquets (3), Àlex Bosch i Bernat Bonamusa (5).