El JH Mataró fa un bon partit a la pista del segon, però acaba caient

El Sant Martí Adrianenc ha tingut problemes per guanyar el seu 11è partit consecutiu

El Joventut Handbol Mataró tenia un compromís difícil a La Verneda a la pista del 2n classificat de la 1a Estatal, el Sant Martí Adrianenc, i tot i fer un molt bon partit no ha pogut treure'n res de positiu, llevat del molt bon treball dels jugadors, que han mostrat una gran actitud sense recompensa en forma de punts. I per tant la permanència matemàtica haurà d'esperar.

Handbol JH Mataró - Sant Martí

L'equip local, que portava 10 victòries seguides, potser esperava un partit més còmode per tal de sumar dos punts que el mantinguessin a un punt del líder. Però no ha estat així, ja que el Joventut Mataró ha mostrat una molt bona imatge i ha estat a punt de donar la sorpresa. S'ha sabut sobreposar al bon inici local (9-4) i s'ha arribat a posar per davant amb el 13-14. Però el bon treball en atac de l'equip barceloní ha acabat decantant el marcador al descans a favor seu (17-15).

A la represa la defensa mataronina en 5:1 ha estat més ferma i Pol Gavañach molt bé sota pals, i quan es portaven deu minuts s'ha aconseguit empatar a 22 gols. Aleshores han estat petits detalls, en errades en passades de contraatac i en atac posicional les que han permès que l'equip local tornés a agafar avantatge de quatre gols quan faltaven cinc minuts, i tingués un final relativament còmode, amb jugadors com Víctor Torres (10 gols) i Javier Coba (9) marcant la diferència.

SANT MARTÍ ADRIANENC 31-28 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach i Pascual Flores porters; Dani Aguilera, Bernat Bonamusa (1), Jan Bonamusa (6), Àlex Bosch (3), Marc López (4), Carlos López (1), Bernat Muñoz (3), Marc Pey (5), Oriol Prat, Pol Vallhonesta (1),, Manel Núñez (3), Jaume Pujol (que debutava amb el primer equip, 1).
PARCIALS CADA 5': 3-2, 7-3, 10-8, 12-11, 13-14, 17-15 descans; 20-18, 22-22, 26-24, 28-25, 29-26, 31-28.