Estiu profitós i temporada il·lusionant

Després de les medalles individuals arriba el torn dels equips

Esports 2017/2018, waterpolo bach i lloret

Ha passat un altre estiu i s'han acabat les merescudes vacances i toca posar-se a la feina. I la nostra és la d'informar del què passa a l'esport de la nostra ciutat. I és que les vacances no han estat completes per a tothom. Com podreu llegir fullejant aquest número del "Tot Esport" l'estiu ha estat ben aprofitat per molts dels esportistes mataronins d'elit, que han competit en campionats internacionals, absoluts i juvenils, i que han aconseguit un bon grapat de medalles i de magnífiques posicions.

Com ja ve sent habitual les noies són les que més activitat han tingut i gairebé sempre complint amb les expectatives. Primer de tot, el mateix dia de Les Santes van ser Marta Bach i Helena Lloret les que van penjar-se el bronze europeu absolut, i després Berta Ferreras va guanyar-ne tres ella sola en els europeus de natació artística. També dins l'aigua en Lluc Bertran va fer-se amb la plata mundial juvenil de waterpolo.  
Però també l'Amaranta Fernàndez, la Raquel Gonzàlez, en Guillem Pujol i l'Eduardo Calle han ratllat a bon nivell internacional.

Ara l'activitat ja passa a centrar-se en els esports d'equips, on ens espera una temporada que pot donar moltes alegries al nostre esport. Els primers a començar, com sempre, seran els del futbol, amb el CE Mataró buscant l'ascens a 1a Catalana amb el primer equip, i amb el juvenil situat a Lliga Nacional. També s'obre la porta per a una competida lliga de 3a Catalana, amb sis equips locals. Més endavant tindrem, el Quadis i La Sirena, els dos equips de waterpolo del Centre Natació Mataró, lluitant al màxim nivell. Els dos de l'hoquei intentant tornar a l'OK Lliga. Els de l'handbol ben consolidats a categoria estatal i intentant millorar la seva posició.

I espectacular serà el bàsquet, amb derbi mataroní a la Lliga EBA masculina, i amb el Boet jugant a Lliga Femenina-2, i tornant el bàsquet femení de Mataró al segon nivell estatal. I tennis taula, rugby, hockey, voleibol... Està clar que és una temporada il·lusionant. Només falta que els aficionats a l'esport de la nostra ciutat, que n'hi ha molts, donin suport als equips.