Victòria del femení i derrota del masculí del CN Mataró de tennis taula

Les noies van guanyar a casa l'Avilés i els nois van perdre davant el Cajasur Priego

Copa Reina Tennis Taula

Una de freda i una de calenta dissabte passat al Pavelló del Centre Natació Mataró dels equips de tennis taula del Quadis. Mentre que les noies van solucionar sense problemes el seu matx contra l'Avilés TM per un clar 4-1, el masculí, com ja s'esperava una mica, no va poder fer res davant el Priego, el campió de la temporada passada, i va caure per un contundent 0-4.

El femení del Quadis va basar el seu triomf en les jugadores més experimentades de l'equip, la Gàlia i l'Svetlana, que varen sumar tots els punts. L'altra jugadora del CN Mataró, la Cati Zamorano, tot i perdre el seu matx, va demostrar bones maneres. Dos punts més al sac de l'equip mataroní que ha guanyat els dos partits de lliga que ha disputat.

El masculí del Quadis no va poder fer res davant el Cajasur Priego que ja va ser campió la temporada passada i que enguany apunta als llocs de privilegi de la lliga. El resultat de 0-4 parla per si sol, tot i que els punts varen ser molt disputats. A les files de l'equip andalús hi juga Carlos Machado núm 1 del rànquing estatal, i els mataronins no van poder donar resposta davant un equip de molta més entitat.

CN MATARÓ QUADIS - AVILÉS 4-1

Svetlana Bakthina - Villota 3-0
Gàlia Dvorak - Gómez 3-0
Catalina Zamorano - Barba 0-3
Gàlia Dvorak/ Svetlana Bakthina - Gómez/Barba 3-0
Gàlia Dvorak - Villota 3-0

CN MATARÓ QUADIS - CAJASUR PRIEGO 0-4

Xavier Peral - Wei Donh 0-3
Joan Moregó - Carlos Machado 1-3
Yordi Jason Ramos - Calvo 0-3
Xavier Peral - Carlos Machado 0-3