L'equip femení del CN Mataró no pot mantenir la màxima categoria en triatló

Viky Roura i Maria Jordà subcampiones estatals de mitja distància en el seu grup d'edat

191028Tr_EquipCNMfemeníSevilla

El cap de setmana passat va finalitzar la temporada de triatló amb dues importants competicions de nivell estatal.

El dissabte 26 a Sevilla es van celebrar el Campionat d´Espanya súper esprint al mati i el Campionat d’Espanya de relleus per parelles a la tarda, totes dues sobre distàncies de 300 m, 6 km i 1,6 km, però amb desenvolupament ben diferent.

El campionat de Súper Esprint estava dividit en dues tandes classificatòries, una semifinal i la final. Júlia Raja va ser la més destacada del CNM arribant a la final on va quedar en 21a posició.  Clàudia Luna, Jessi Brillas, Aida Fàbrega, Judit Zaragoza i Alba Pujol no van aconseguir el passi a la final. Per equips van obtenir el 13è lloc.

A la tarda es va celebrar el campionat d’Espanya de relleus per parelles amb les mateixes distàncies anteriors en cada un dels 3 relleus. El CN Mataró amb Aida i Claudia en el primer, Júlia i Alba en el segon i Judit i Jessi en el tercer va finalitzar en el 13è lloc.  

Les dues competicions eren puntuables per a la Lliga Estatal i el CN Mataró amb aquestes posicions i les altres aconseguides durant al temporada a Boiro i Àguilas, no ha sumat els suficients punts per mantenir la màxima categoria.

Dos subcampionats per edats estatals de mitja distància

A Eivissa es va celebrar el Campionat d’Espanya de mitja distància sobre 1900 m nedant, 90 km de ciclisme i 21 km de cursa a peu, acabant al casc antic d’Eivissa.
El més destacat va ser Albert Jiménez que es va classificar el 35è (35) amb una gran remuntada en bici i corrent per acabar en 4:19:35. Després Oriol Gili (41è, amb 4:21:03), Luis Diogo (72è) i Kike Baraja (82è), tots en la categoria elit.

En grups d’edat Joan Ametller va quedar el 10è en el GE 30-34 anys.

191028Tr_EquipMitjadistància

Els podis van arribar en categoria femenina. Viky Roura amb 6:06:23 va quedar subcampiona en el GE 50-54 anys i Maria Jordà també va quedar segona amb 6:23:97 en el grup 55-59 anys.

Va completar l'equip femení la Núria Bruguera que fou 7a en el GE 40-44, amb 6:19:05.

Per equips tant homes com dones van acabar en 5è lloc.