Arenys de Mar acollirà el mundial Open BIC

El campionat de regata comptarà amb 200 participants de més de 15 països diferents


Arenys de Mar acollirà els campionats de nivell mundial i europeu d'Open BIC que se celebraran aquest estiu a la platja de la Picòrdia de la localitat. L'Open BIC és un esdeveniment esportiu infantil i júnior que espera l'arribada de 200 regatistes de més de 15 països diferents. La competició mundial se celebrarà des del 30 de juliol al 4 d'agost sota l'organització del Club Nàutic d'Arenys de Mar (CNAM), i anirà precedit per l'Eurochallenge Open Bic. El 30 de juliol el mundial arrencarà amb una desfilada de tots els regatistes per la Riera d'Arenys fins al C.C. Calisay, lloc on tindrà lloc l'acte inaugural.

L'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, ha definit l'esdeveniment com a una doble gran oportunitat. Els objectius que vol aconseguir són promoure els esports de mar i la navegació entre els infants del municipi, projectar internacionalment el nom d'Arenys i donar a conèixer la seva gran oferta cultural, esportiva i gastronòmica.

Actualment hi ha dos campions catalans en regata: Paula Igual (campiona del món) i Pol Font, que va ser subcampió del món i d'Europa al mundial del llac de Garda (Itàlia) de 2017.

Russell Coutts, or olímpic i guanyador de 5 Copes Amèrica

Entre els assistents, hi ha confirmada la presència de Sir Russell Coutts, or olímpic i 5 vegades guanyador de la Copa Amèrica de regata. Coutts és l'entrenador de l'equip de Nova Zelanda, que participarà en la competició i en el qual competeix el seu fill.