Open Arms visita Arenys de Mar per explicar el drama de la migració al Mediterrani

El proper 28 de setembre els voluntaris oferiran una xerrada de sensibilització a la sala Josep M. Arnau del C.C.Calisay

Astral - Proactiva open arms

ProActiva Open Arms fa parada a Arenys de Mar amb l'objectiu de conscienciar i explicar de primera mà el drama de la migració al Mediterrani que semblen tan llunyanes vistes des dels mitjans de comunicació, tot i que n'hi ha notícies gairebé cada dia. La xerrada  tindrà lloc el divendres 28 de setembre a la sala Josep M. Arnau del C.C. Calisay.

La xerrada plantejarà diverses preguntes com: Com viuen els emigrants aquest dur viatge i què els espera quan aconsegueixen arribar a un port segur? Quants d'ells es queden pel camí? En quin estat psicològic es troben els refugiats i els voluntaris? Com podem ajudar a finançar o donar suport a aquestes ONG? De manera que els assistents reflexionin sobre la situació que viuen els immigrants quan fugen del seu país.

Milers de persones rescatades a la Mediterrània

La principal funció de ProActiva Open Arms és rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Fins ara l'entitat ha col·laborat en nombroses missions de rescat com la Missió Mediterrani amb fins a 26.822 persones rescatades i a la Missió Lesbos amb 32.573.