Festa Major a Arenys de Mar per Sant Zenon

Del 5 al 9 de juliol la vila acollirà diverses activitats

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 04 Juliol 2019 11:39

Sant Zenon, Festa Major Arenys de Mar

Arenys de Mar es vesteix de festa major entre el 5 i el 9 de juliol. La celebració de Sant Zenon va arrencar dimarts amb l'enramada popular de la plaça de l'Església, però es reprendrà divendres a la tarda amb un concert a càrrec de l'Orquestra Montgrins, la inauguració de l'exposició d'olis i dibuixos de Francesc Casellas, el pregó dels geganters d'Arenys de Mar, el correbars, el concert  itinerant amb Pete's Band, el ball de festa de major i Barraques, on aquest any sonaran Sons of Aguirre, Auxili i DJ Hochi.

Entre els actes destacats de demà, dissabte 6, no hi faltaran el concert de l'Orquestra Selvatana, un espectacle de circ, diverses actuacions de música de carrer, el concert de Sant Zenon a l'Església o la segona part de Barraques, amb Kalisay Kids, Homes Llúdriga, La Banda del Coche Rojo i DJ Sendo.

Diumenge, dia 7, serà el torn de Macedònia, que tocaran a la plaça de l'Església a les 8 del vespre, de la trobada de gegants o del correfoc. Dilluns 8, el pregó, la traca i Miquel del Roig protagonitzaran la jornada. Per acabar, dimarts 9 hi haurà la cercavila de gegants, la batucada i els focs artificials, entre altres activitats. Tot el programa es pot consultar al web www.arenysdemar.cat.

Maresme 2017/2019, cartell festa major arenys de mar