Roben la bandera espanyola de l’Ajuntament d’Arenys de Munt

El PP va ser qui va donar a conèixer la notícia a través dels mitjans de comunicació

  • Ràdio Arenys
  • Divendres, 18 Març 2016 09:06

Ajuntament Arenys de Munt

Les banderes del consistori d'Arenys de Munt onegen sense l'espanyola des que algú la va robar dimarts passat. Des del govern municipal han anunciat que denunciaran els fets i que obriran una investigació, ja que han de complir la sentència després del contenciós administratiu que va obrir la delegació del govern espanyol que obliga el consistori a tenir-la penjada.

El regidor de Comunicació d'Arenys de Munt, Josep Sánchez, ha explicat que la bandera espanyola va desaparèixer dimarts i que des de l'Ajuntament han obert una recerca per saber el què ha passat i trobar els culpables. Sánchez ha assenyalat que qualsevol persona ha pogut entrar per emportar-se la bandera, ja que es pot accedir a la balconada des de diferents punts. En aquest sentit, el regidor ha manifestat que es revisaran els sistemes de seguretat en els accessos a l'Ajuntament.

De fet, segons ha informat Josep Sánchez, ja fa temps que es vol instal·lar nous sistemes de vigilància en els diferents equipaments municipals. Ara, arran d’aquest succés i donat que han de complir una sentència, intentaran agilitzar-ho.

El PP va ser qui va donar a conèixer la notícia a través dels mitjans de comunicació. Entre altres coses, els populars han exigit que s'actuï amb celeritat per esmenar la deficiència en la seguretat, especialment a l'Ajuntament, ja que qualsevol persona podria entrar i emportar-se documentació.