Arenys de Munt valora els plans de remodelació de la Riera

12 empreses van presentar-hi projecte i en els pròxims dies se sabrà quina és la guanyadora

  • Mireia Camacho // Foto: cedida
  • Dijous, 27 abril 2017 10:50

Maresme 2017, riera arenys de muntEl consistori d'Arenys de Munt ha començat les valoracions dels plans de remodelació de la Riera. El pressupost de sortida d'aquesta obra és d'1,5 milions d'euros i està previst que les obres comencin aquest any. Segons l'alcalde del municipi, Joan Rabasseda, es vol deixar la Riera amb característiques similars a la part de dalt, la qual ja està urbanitzada. El que sí que genera canvis en la remodelació és la plaça de l'església i l'entrada al poble des de la carretera.

Un altre dels canvis inclosos en el projecte d'urbanització, ja aprovat, és l'enderrocament del pont que uneix les dues bandes de la riera. S'ha considerat que amb les reformes el pont perd la seva funcionalitat i el fet que no compleixi la normativa vigent d'accessibilitat i seguretat ha donat pas a què vulgui enderrocar-se. Tot i això, està a l'espera d'una consulta als veïns i veïnes d'Arenys de Munt, ja que si ells prefereixen mantenir el pont, es podria replantejar aquesta reforma.

En mans d'Urbanisme

De moment, el govern està redactant el projecte definitiu unint les propostes més votades. Aquestes inclouen l'ampliació de terrasses, aparcaments, vegetació i sorrals. Tot i això, serà el Consell Municipal d'Urbanisme qui aprovarà el document i valorarà el preu definitiu de la reforma.