Dilluns segona nit de Garrinada amb el plat fort: La Troba Kung Fú

A la tarda "reggae per a xics" amb The Penguins i el Sopar Popular

  • Redacció
  • Dilluns, 05 Agost 2013 13:37

La Troba Kung-Fú

 

Després d'una primera nit d'estrena d'emplaçament a l'Escola Francesc Burniol, aquest dilluns la Garrinada 2013 es disposa a viure el que serà segurament la seva nit més multitudinària. I és que tornen a visitar la Garrinada una aposta segura, els vallesans de La Troba Kung Fú per presentar un concert festiu de "rúmbia-vallesana" presentant el seu nou disc "Santalegria".

 

Però és que tot el programa d'aquest dilluns promet estar a un gran nivell. A la tarda els The Penguins Ska Band prometen fer ballar els més petits a ritme de reggae, mentre que al vespre es farà el tradicional Sopar popular de Porc a la Brasa, un acte obert a tothom que cada any aplega més amants del bon menjar.

A la nit de concerts, obriran foc els Ni-ni (Ni nom ni vergonya), conjunt liderat pel cantautor Cesk Freixas amb particulars versions de grups catalans. La nit acabarà amb La Troba Kung Fu i dj's fins ben entrada la matinada.

Consulta EL PROGRAMA COMPLET A L'AGENDA

Primera nit amb hip-hop i rock

Garrinada 2013

La primera nit de Garrinada, després dels Focs en honor a Sant Domingo, van portar a Rapsusklei a l'escenari de la Garrinada amb els Flow Fanatics. Anunciat com "artista convidat" va ser l'estrella dalt d'un escenari que es va omplir amb el millor hip-hop de gran nivell musical amb una banda que va posar les bases perquè altres MC's com Rodrigo Laviña (d'At Versaris), Randy Acosta o Sr.Wilson comencessis a animar al públic abans de l'entrada de l'autèntica estrella de la nit. Al final una bona sessió d'improvitzacions amb tots els "rapers" sobre de l'escenari.

Després d'unj fort canvi de registre, la nit es va acabar amb la banda Autoput fent versions de Rock fins molt ben entrada la matinada.