Traca final de la Festa d'Argentona amb el tercer dia de Garrinada

Pedalada popular, Repicatronada i Caipirinyada altres actes destacats del dia 6 d'agost

  • Dimarts, 06 Agost 2013 17:48

Garrinada 2013

El 6 d'agost sempre significa la darrera jornada festiva a Argentona en motiu de la Festa Major de Sant Domingo. Un dia que ha començat amb la Pedalada popular i que ha tingut com a acte destacat la Repicatronada que organitzen els diables d'Argentona a la Plaça Nova. A la tarda la Garrinada organitza una nova edició de la Caipirinyada, aquest cop amenitzada amb les primeres Garriolimpíades. I després darrera nit de concerts amb Bernat P-Skaire, La Raíz i Orxata Sound Sistem.

La Troba Kung Fú omple i triomfa

La Troba Kung Fu

Si el primer dia de Garrinada l'afluència de públic va ser més baixa de l'esperat, el dilluns La Troba Kung Fu de Joan Garriga va exercir de perfecte cap de cartell omplint el Pati del Franesc Burniol de bona música i de moltíssima gent. Ple absolut i concert reeixit de més de dues hores de pura festa.

Joan Garriga La Troba Kung Fu

A la tarda gran èxit també del concert "Reggae per xics" dels The Penguins i del sopar popular amb més de 300 persones gaudint del boníssim porc a la brasa. La nit de concerts la van obrir els NiNi versionant de manera divertida alguns dels clàssics del pop i rock en català.