Aspencat liderarà el cartell musical de la Garrinada

El grup valencià serà al Maresme en el marc de l’Antimatèria Tour

  • Redacció
  • Dimecres, 07 Maig 2014 11:15

Aspencat

La Garrinada, el festival musical que el jovent d’Argentona organitza cada Festa Major, ja té confirmat un dels seus caps de cartell: Aspencat. El grup de Xaló, al País Valencià, portarà al Maresme la seva gira ‘Antimatèria Tour’ d’aquest 2014, tal i com ho confirma l'agenda de concerts de la seva web. El grup ha recollit el testimoni deixat per Obrint Pas i s’està consolidant com un dels grans noms de la música valenciana a partir d’una barreja pròpia de reggae, ska i dubstep. Fundats el 2007, els Aspencat estan recollint després del seu cinquè disc el reconeixement de bona part de públic no només a València –on resten al marge de la cultura més institucional– sinó també a Catalunya i tot l’estat.

Interpretació en directe d'Aspencat

La setmana passada van protagonitzar un dels concerts més destacats del festival Viña Rock a Villarrobledo, una de les grans cites de l’any va congregar durant tres dies unes 200.000 persones.

El darrer disc d’Aspencat, Essència, és el més complet de la seva trajectòria i ha estat elogiat per públic i crítica com el de la plena consolidació del grup. Els seus directes són plenament festius i portaran a Argentona i a la Garrinada un dels grups més buscats aquest any. Aspencat tocarà abans, també al Maresme, per Sant Joan a Vilassar de Mar. L’any passat la Garrinada ja va tenir accent valencià amb els concerts, la darrera nit, de La Raíz i Orxata. Ara cal anotar un altre nom per la bona nòmina de directes que any rere any passen per la festa argentonina.