D’Callaos, Oques Grasses i Aspencat lideren el cartell de la Garrinada

La festa de l’assemblea de joves complirà 15 anys el 4, 5 i 6 d’agost

  • Redacció
  • Dilluns, 30 Juny 2014 10:33

Garrinada 2013

La Garrinada, el festival musical que l’assemblea de joves d’Argentona organitza cada any per Festa Major va desvetllar diumenge la totalitat del seu cartell en l’edició que suposa 15 anys de la festa. Els grups D’Callaos, Oques Grasses i Aspencat són els grans reclams que lideren l’apartat musical de la Garrinada, actuant els dies 4, 5 i 6 d’agost respectivament. Per segon any la Garrinada se celebrarà a l’escola Francesc Burniol i, com en totes les seves edicions, l’entrada serà gratuïta. A més dels concerts no falten al programa d’actes cap de les activitats clàssiques com el torneig de bàsquet 3x3, el sopar popular del porc a l’ast o la ‘Caipirinyada popular’ del darrer dia. Cada nit tindrà dos concerts a l’escenari i posterior sessió de punxa-discos. La Garrinada és una de les cites musicals més importants de l’estiu de festes majors a la comarca.

El dilluns 4, després dels focs, obriran l’escenari de la Garrinada els grups Se Atormenta una Vecina  i D’Callaos. Aquests darrers són un clàssic del nu flamenc, presenten disc nou i tenen a la comarca la seva segona casa, per darrere del seu Vallès natal. Una garantia de festa. Per dimarts 5 hi haurà la cita amb Oques Grasses, el grup que presenta el seu segon disc ‘Digue-n’hi com vulguis’ i que és una proposta fresca, amb tocs d’humor ximple i molt adient per dies de Festa Major. A Oques Grasses els acompanyarà l’Orquestra de la Gran Porca, l’habitual combo d’argentonins que preparen un concert únic i irrepetible, cada any diferent, en motiu de la seva festa.

La darrera nit de Garrinada començarà de tarda amb la Caipirinyada i s’endinsarà en un diàleg entre els ritmes jamaicans i l’step més electrònic de la mà de Soweto primer i d’Aspencat després. Els segons, els caps de cartell de la Garrinada, ja van omplir la darrera revetlla popular de Vilassar per Sant Joan i són el gran exponent de la popularitat de la música valenciana a Catalunya actualment.