D’Callaos, Oques Grasses i Aspencat lideren el cartell de la Garrinada

La festa de l’assemblea de joves complirà 15 anys el 4, 5 i 6 d’agost

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dilluns, 04 Agost 2014 00:00

Argentona, garrinada 2013

Farà 15 anys que Argentona vetlla pacientment per una de les seves festes emblemàtiques, La Garrinada. Tres nits i pinzellades de dia omplen la vila i completen la Festa Major amb activitats per als joves, però, sobretot, amb molta música. Aquesta edició, repeteix ubicació a l’Escola Francesc Burniol. Un emplaçament repetidor que estableix un eix comunicatiu amb la Plaça Nova i la fira d’atraccions i amb unes dimensions de pati poden evitar els problemes d’aforament que s’havien produït en altres ocasions.

Els grans reclams

Els grups D’Callaos, Oques Grasses i Aspencat són els grans reclams que lideren l’apartat musical de la Garrinada, actuant els dies 4, 5 i 6 d’agost respectivament. El dilluns 4, després dels focs, obriran l’escenari de la Garrinada els grups Se Atormenta una Vecina i D’Callaos. Aquests darrers són un clàssic del nu flamenc, presenten disc nou i tenen a la comarca la seva segona casa, per darrere del seu Vallès natal.

Santes 2014, oques grasses

Per dimarts 5 hi haurà la cita amb Oques Grasses, el grup que presenta el seu segon disc ‘Digue-n’hi com vulguis’ i que és una proposta fresca, amb tocs d’humor ximple i molt adient per a dies de Festa Major. A Oques Grasses els acompanyarà l’Orquestra de la Gran Porca, l’habitual combo d’argentonins que preparen un concert únic i irrepetible, cada any diferent, amb motiu de la seva festa.

Cultura 2013, aspencat

La darrera nit de Garrinada començarà de tarda amb la Caipirinyada i s’endinsarà en un diàleg entre els ritmes jamaicans i l’step més electrònic de la mà de Soweto primer i d’Aspencat després. Els segons, els caps de cartell de la Garrinada, ja van omplir la darrera revetlla popular de Vilassar per Sant Joan i són el gran exponent de la popularitat de la música valenciana a Catalunya actualment.

+ Informació a la web de la Garrinada