La Garrinada trepitja fort amb Zoo, Gertrudis i Doctor Prats

La festa jove autogestionada d'Argentona programa fins a 16 concerts i implementa un protocol de prevenció i actuació contra la violència masclista

  • Laia Mulà
  • Dijous, 08 Juny 2017 11:08

Cultura 2014/2015, doctor prats

Els dies 4, 5 i 6 d'agost serà el torn de la Festa Major del municipi maresmenc que enguany ha programat l'actuació musical de 16 grups, entre els quals destaquen Zoo, Rapsusklei, Doctor Prats, Gertrudis o Miquel del Roig. Entre les novetats més destacades trobem l'aplicació d'un protocol que pretén evitar les agressions sexistes dins el recinte de les festes.

La Garrinada 2017 és una festa autogestionada pels joves del poble que va néixer en el marc de la Festa Major de Sant Domingo ara fa 18 anys, i que ja s'ha consolidat com una de les festes majors de referència a la comarca. Així doncs, es vol situar com una festa inclusiva i oberta a tothom. S'organitza a través d'una assemblea oberta i participativa que treballa activament durant tot l'any per poder oferir a la gent d'Argentona, del Maresme i de més enllà tres dies i nits de festa.

Una programació ambiciosa

Amb l’accent posat al rap, programant grups com Zoo, el qual repetirà a la comarca després d'actuar a Les Santes el dia 27 de juliol, o Rapsusklei, aquest any La Garrinada també aposta per recuperar els artistes internacionals i nacionals, concretament els Train to Roots o els madrilenys Tremenda Jauría. L'última nit, però, serà el torn de la rumba amb Seguirem, Gertrudis, Doctor Prats i un gran fi de festa amb Dj Domingo el Gran, el millor representant de La Garrinada.

Argentona 2014/2015, Garrinada
Art urbà, activitats infantils i Caipirinyada: la programació de la tarda
Consoliden les tardes temàtiques com un espai de festa obert a tots els públics. La primera anirà destinada a activitats vinculades amb l'art urbà: exhibició de grafiti, competició d'skate i un taller d'slackline, entre altres activitats. La tarda del dia 5 anirà destinada als més petits amb activitats infantils i, per últim, la darrera tarda serà la de la tradicional Caipirinyada popular amb Miquel del Roig.