Una quinzena d'espectacles a la Sala d'Argentona

El teatre programa una nova temporada de tardor de teatre, música i dansa, a més de diversos muntatges de la Xarxa d'Argentona, d'Anem al Teatre i d'altres

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 18 Setembre 2017 18:22

Argentona 2014/2015, la sala argentona

Teatre, música i dansa de qualitat és el que espera als aficionats d'aquestes disciplines en la temporada de tardor de la Sala. La regidoria de Cultura presenta la nova programació que tindrà lloc entre l'octubre i el desembre de 2017 a preus assequibles. A més de les entrades, ofereixen la possibilitat de confeccionar abonaments a mida segons el gust de l'espectador, així com descomptes en restaurants del municipi per sopar el dia de l'espectacle.

Quinze espectacles variats

La programació de teatre, música i dansa (TMD) compta amb sis espectacles que són Dansa de mort que tindrà lloc el 13 d'octubre, Somni d'una nit d'estiu el 21 d'octubre, Projecte PP el 29 d'octubre, Un obús al cor el dia 11 de novembre, Barcelona Gospel Messengers el dia 17 de novembre i, per últim, Y-X (o la fidelitat dels cignes negres), que tindrà lloc el dissabte 25 de novembre.

A més d'aquests espectacles, també acolliran muntatges que formen part de la Xarxa d'Argentona, Menuda comèdia i El col·leccionista de pors, així com tres espectacles d'Anem al teatre. Aquest cicle és una iniciativa de la Diputació de Barcelona que ofereix espectacles a alumnes d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

Per últim, també cal destacar que la Sala programa també altres actes com són, primerament, Kumulunimbu del Festival Sense Portes el dia 1 d'octubre; Càntut, cançons i músiques dels avis el divendres 6 d'octubre; una Passejada pel Romanticisme i el segle XX amb motiu de l'any Puig i Cadafalch el dissabte 4 de novembre; finalment, un concert de Nadal de la Big Band Jazz Maresme i Susana Sheiman el dia 17 de desembre.

Entrades i descomptes

Les entrades i els abonaments de temporada surten a la venda el dia 26 de setembre a les 3 de la tarda a través del web municipal www.argentona.cat. També estaran disponibles a l'Ajuntament del municipi, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) i a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle. Els majors de 65 anys, els aturats, els membres de família nombrosa o monoparental, estudiants joves menors de 30 anys i grups d'entre 10 i 20 persones poden gaudir d'un descompte del 15% en el preu de l'entrada.

Abonaments a mida
Els organitzadors de la temporada de tardor posen a disposició del públic fer-se l'abonament a mida per tal de gaudir al màxim del cicle. L'únic requisit és escollir un mínim de 3 espectacles d'entre els programats i fer-ho abans del dia 11 de novembre.
Temporada espectacles de La Sala

Pa amb teatre

Amb la col·laboració d'Argentona es Mou, ofereixen també promocions a restaurants del municipi maresmenc la mateixa nit de l'espectacle amb l'adquisició de l'entrada.