Els Catarres i Iseo & Dodosound, reclams de la Garrinada

Les nits del 4,5 i 6 d'agost l'Escola Argentona congrega l'atenció dels més joves amb fins a 13 grups en concert

  • Redacció
  • Divendres, 03 Agost 2018 00:00

Cultura 2014/2015, Els Catarres

En paral·lel a la resta de Festa Major, la Garrinada torna a l'escola Argentona les nits del 4, 5 i 6 amb concerts i molt més, des del primer Garridub al sopar de la crucifixió de garrins o la clàssica Caipirinyada. Els Catarres és el nom més mediàtic dels tretze que, entre grups i punxadiscos, integren la programació. Els Catarres seran els reis de la tercera de tres nits de Garrinada, el 6 d'agost. Compartiran l'escenari, en aquesta darrera vetllada, amb els Balkan Paradise Orchestra que són la fanfàrria de música balcànica de referència a casa nostra i el grup valencià Pupil·les que ofereixen un rap d'empoderament feminista que cada dia guanya més adeptes. 

La inauguració de la Garrinada serà el mateix dia de Sant Domingo, després dels focs. Abans, però, a la tarda hi haurà hagut ja un preludi en forma de sound system de dub. Els primers concerts grans pel dia 4 portaran el segell de CRIM i La Sra Tomasa, dos grups consolidats i emergents de l'escena catalana amb un punk polivalent i una mescla mestissa del tot ballable com a estils senyera, respectivament.

Iseo & Dodosound al Clap

 

Per la jornada del 5 hi ha com a gran reclam el concert d'Iseo&Dodosound, la gran revelació del reggae dub estatal, al costat de  Roba Estesa, un grup de folk animat cent per cent femení.