El Festival Sense Portes d'Argentona es mou a principis d'octubre

També s'ajornen els espectacles programats a La Sala que es reprogramen a partir de l'octubre

Argentona 2014/2019, festival sense portes

La 8a edició del Festival Sense Portes, que aquest 2020 estava previst a finals de maig, es mou al 2,3 i 4 d'octubre. Així ho han acordat la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Argentona i el Col·lectiu Sense Portes degut a la complexa conjuntura que es viu aquestes setmanes per la crisi sanitària provocada pel coronavirus, tot confiant que a principis d'octubre "la situació hagi tornat a la normalitat".

Canvi Dates Sense Portes

Els responsables de l’Àrea de Cultura han estat en contacte amb les companyies i grups que prendran part al Festival Sense Portes per tal de consultar-los la disponibilitat. Des de l’Ajuntament d’Argentona "es manté el ferm compromís de seguir promocionant la cultura" i asseguren que en aquesta línia "faran tots els esforços possibles per continuar apostant i donar suport als professionals i grups d’arts de carrer del territori."

VÍDEO: "La Lola anuncia les noves dates del Festival Sense Portes 2020"

Noves dates pels espectacles ajornats de La Sala

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Argentona també ha anunciat les noves dates d'alguns dels espectacles de la temporada teatral de "La Sala" que s'han hagut d'ajornar a conseqüència del decret de l'estat d'alarma i la situació d'emergència en què ens trobem, i que es traslladaran al mes d'octubre.

- L'obra teatral "Un dia qualsevol" es reprogramarà pel divendres 9 d'octubre.
- "Acorar" es representarà el dissabte 24 d'octubre.
- L'espectacle de dansa, manipulació i mim, "Eh Man eh", es podrà veure el divendres 30 d'octubre.
- La proposta musical farcida d'humor "Concerto a Tempo d'Umore" serà el dissabte 28 de novembre.
L'hora de representació per a totes les obres serà a les 20.30 hores
Paral·lelament, ben aviat, l'Ajuntament d'Argentona informarà del procés de devolució i retorn de l'import de les entrades.

La Sala d'Argentona