La Fira Argillà, pendent de data, ja té cartell

El 41è Concurs de Cartells, que per primer cop ha estat també online, ha estat tot un èxit de convocatòria

Argilla 2020 Dalt

"Endotèrmia" de la barcelonina Cinta Fosch ha estat el cartell guanyador del 41è Concurs de Cartells Argillà Argentona 2020 - Fira internacional de Ceràmica. Davant de l’actual situació de confinament deguda a l’estat d’alarma pel COVID-19 el Patronat Municipal del Museu del Càntir d’Argentona va donar aquest any per primer copla possibilitat de presentar el seu cartell en format digital, i el resultat ha estat un èxit, rebent-se un total de 96 cartells, un rècord de participació.

Segons la guanyadora del concurs, Cinta Fosch, el seu cartell s'inspira en la ceràmica tradicional. El disseny del cartell es basa en decoracions que responen a dos estats diferents de l'aigua, que en el de l'interior del càntir és el que es produeix mitjançant el procés físic de l'endotèrmia. La guanyadora, barcelonina de 34 anys, es dedica professionalment a la Il·lustració i ha estudiat Història de l'Art a la UB, Il·lustració a l'Escola d'Art de Tarragona i Disseny Gràfic a l'Escola Massana de Barcelona.

El cartell guanyador serà el cartell anunciador i la imatge gràfica de la Fira de Ceràmica Argillà Argentona dels dies 3, 4 i 5 de juliol del 2020. Si degut a les circumstàncies actuals es canvien les dates de la fira, el cartell s'adaptarà a les noves dates, mentre que sin finalment la fira s'ha de cancel·lar, el cartell servirà per a l'edició de 2021.

Argilla 2020

Si es canvien les dates de la fira, el cartell s’adaptarà a les noves dates. Si la fira es cancel·la, el cartell servirà per a la propera edició.

El jurat també ha atorgat dues mencions honorífiques als cartells "Caràntir" d'Ana Maria Jiménez i "El Pilar" d'Arnau Aymerich Casas.

S'han otorgat també dues mencions honorífiques als següents cartells:

CARÀNTIR, d'Ana Maria Jiménez, de Manresa

Argilla 2020

"El Pilar", d'Arnau Aymerich Casas (Argentona)

Argilla 2020