Argentona proposa una Diada de la Flor 2020 des de casa i a les xarxes

Tindrà lloc de l'1 al 7 de juny i consistirà en guarnir balcons i habitatges amb motius florals

  • Red. / Arg. Comunicació
  • Dimecres, 27 Maig 2020 11:39

Diada Flor 2020

La situació de confinament actual fa que moltes de les activitats previstes s'hagin anul·lat, però Argentona es resisteix a cancel·lar una de les festivitats més destacades del calendari. És per això que la Diada de la Flor 2020 se celebrarà però serà ben diferent de les edicions anteriors, ja que es farà des de casa i les xarxes socials. La regidora de festes, Montse Cervantes, admet que "ens resistíem a pensar que no podríem fer res" i per això van posar sobre la taula un "plantejament digital".

El primer canvi és en les dates, ja que en comptes de concentrar la celebració en dos dies es durà a terme durant tota una setmana, de l'1 al 7 de juny. El consistori demana a tots els argentonins i argentonines que guarnim els nostres balcons i habitatges amb motius florals que podem elaborar amb materials que tinguem a casa. A continuació, n'hem de fer una fotografia i penjar-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #feslateva2020. Entrarem en un concurs i, a més, amb totes les imatges es configurarà un mapa virtual d'Argentona on podrem trobar totes les decoracions.

Ja pensen en com serà la Festa Major

La regidora Montse Cervantes també va avançar que ja s'està començant a organitzar la Festa Major d'enguany , que també s'haurà d'adaptar a la situació del moment. Cervantes explica que "l'estructura de la Festa Major que teníem fins ara l'hem deixat aparcada, confinada" i detalla que s'està preparant Sant Domingo pensant que Argentona a principis del mes d'agost ja es trobarà en la fase 3 de la desescalada.