Festa de les Bruixes i Mercat Medieval a Cabrera

El poble s'ha proposat portar a terme activitats com una ruta teatralitzada al castell de Burriac, un mercat d'artesans o visites guiades a l'Església Parroquial

  • Laia Mulà // Foto: arxiu
  • Divendres, 27 abril 2018 00:00

Maresme 2017/2018, Bruixes de burriac

El dissabte 28 i el diumenge 29 d'abril, Cabrera de Mar acollirà una celebració de primera: la Festa de les Bruixes. A més, aquest mateix cap de setmana celebraran el Mercat Medieval del municipi, una cita ineludible per la quantitat d'activitats, tallers i concerts que programen per a l'ocasió. Els vilatans i visitants podran gaudir de mercats artesans, una fira esotèrica, activitats infantils i familiars, degustació de cervesa artesana i parades d'entitats i comerços locals.

El castell de Burriac serà l'escenari d'una ruta teatralitzada que tindrà lloc el dissabte a les 18h i el diumenge a les 10.30h i a les 18h. L'activitat és gratuïta i començarà a la Font Picant de Cabrera de Mar.

L'Església Parroquial
La Fundació Burriac organitza dues visites guiades a l'Església Parroquial de Cabrera de Mar, una dissabte a les 10.30h, i l'altra diumenge a les 13h. Per participar en aquesta activitat i a la ruta teatralitzada, cal inscriure's a:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Maresme 2017/2018, Bruixes de burriac

La programació

A més de les dues activitats ja destacades, cal mencionar que la inauguració de la Festa de les Bruixes serà el dissabte a les 11h del matí, la qual anirà seguida de la conferència 'El castell de Burriac i la vila de Cabrera entre els segles XIV i XV'. El mateix dia, de 12h a 14h, es podrà gaudir d'un taller familiar per aprendre a crear manuscrits.
Paral·lelament, a les 13h, serà el moment de veure en directe la recreació de lluites medievals. La tarda continuarà amb un concert de l'Escola de Música, a les 17h, i un taller familiar a les 18h.

Per acabar el dia, cal destacar el concert infantil a càrrec de les Bruixes de Burriac a les 20h del vespre i de la tabalada i trobada de bèsties de foc que tindrà inici a les 21.30h.

A partir de les 10h del matí de diumenge es podrà gaudir de jocs medievals i del ball de bruixes i bruixots a les 11h, a més de moltes altres activitats programades per a la jornada. A les 12.30h tindrà lloc la ballada de gegants i paral·lelament també es podrà gaudir d'un taller familiar. Cal fer èmfasi en la presentació de les guies de la cultura popular que tindran lloc a les 18.30h: 'Descobrint els diables macabres' i 'Descobrint els gegants'.