Possible estafa a botiguers i restauradors de Caldes d'Estrac

La suposada empresa fantasma demana diners fent creure que els anunciaria al programa de Festa Major

Festa Major Caldes d'Estrac
La Policia Local de Caldes d'Estrac investiga un presumpte cas d'estafa a diversos botiguers del municipi. L'alarma ha saltat quan l'empresa local amb conveni oficial per gestionar el programa de Festa Major s'ha anat posant en contacte amb els botiguers del municipi i alguns d'ells han informat que ja havien pagat l'anunci.

L'empresa fantasma, que consta a la factura com "SEGURIDAD CIUDADANA Y SISTEMAS DE PREVENCIÓN DE EMERGENCIAS" hauria trucat via telefònica als botiguers presentant-se com una revista d'entitats i preguntant si volen posar un anunci "com el de l'any passat". Les expressions emprades pel presumpte estafador han fet que més d'un comerciant interpreti que es tracta del programa de la Festa Major de Caldes i per aquest motiu han acabat posant diners.

L'Ajuntament ha avisat que el preu que demana el suposat estafador és molt més elevat que el preu que estableix l'empresa oficial i es demana als botiguers, restauradors i petits empresaris que siguin conscients d'aquesta presumpte pràctica delictiva. De moment, la Policia Local investiga el cas.