Dues regatistes del CN El Balís competiran a Rio 2016

Sara López i Bàrbara Cornudella seran les representants espanyoles de la classe 470 femení de Vela

  • Redacció
  • Dimarts, 19 abril 2016 09:47

Regatistes El Balis

Les regatistes del CN El Balís Sara López i Bàrbara Cornudella seran les representants espanyoles de la classe 470 femení de Vela als Jocs Olímpics que se celebren aquest estiu a Rio de Janeiro, després de confirmar-ho aquest cap de setmana. 

Les dues regatistes del CN el Balís han aconseguit la plaça després dels bons resultats obtinguts al Mundial d'Argentina d'aquest estiu i de la 22a posició de la general en l'Europeu S'Arenal.

Des de la base

López i Cornudella són les primeres regatistes nascudes i crescudes al planter d'El Balís que aconsegueixen una plaça per a uns Jocs Olímpics.

López i Cornudella es van iniciar en el món nàutic al Balís, el club de vela amb més regatistes federats de tot Catalunya.

En l'actualitat, el Balís forma cada any prop de vuit-cents joves a través de la seva escola de vela. A més a més, la classificació de les dues joves coincideix amb la celebració del 50è aniversari d'aquest club de Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Llavaneres vol mostrar públicament la satisfacció per la classificació de les dues regatistes i reconèixer, un cop més, la gran tasca que està portant a terme el Club Nàutic el Balís, que s'ha convertit en un model a seguir per part de molts clubs nàutics de tot l'Estat.