Llavaneres vol impulsar l’economia social i transformadora

L’Ajuntament ha signat un acord amb l'Ateneu Cooperatiu del Maresme que preveu l’establiment d’un Punt d'atenció i assessorament mensual al municipi

Maresme 2013, Ajuntament Llavaneres

Continuar treballant per tal de dotar els veïns de majors oportunitats laborals, donar suport als emprenedors i promocionar l’economia solidària és l'objectiu de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. És en aquesta direcció que el consistori i l'Ateneu Cooperatiu del Maresme han signat un nou conveni que inclou diverses propostes de col·laboració. Entre aquestes, destaquen l’establiment d’un Punt d'atenció i assessorament mensual al municipi i l’organització de xerrades de sensibilització i promoció de l'economia social i solidària adreçades al sector.

L'Ateneu Cooperatiu del Maresme és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i sorgida a partir de l’aliança de diversos actors públics i privats de l’economia social del territori.

Un punt d’assessorament

El Punt d’atenció i assessorament mensual ha nascut al municipi amb la voluntat d’atendre projectes d’emprenedoria col·lectiva en l’àmbit de l’economia social i solidària. Estarà situat a l’edifici de Ca l’Alfaro per atendre les persones interessades i començarà la seva activitat el divendres 8 de juny. El punt estarà en funcionament cada primer divendres de mes al matí entre les 10h i les 13 h.

Formacions per respondre a la demanda

També es realitzaran xerrades de sensibilització i promoció de l'economia social i solidària i formacions adreçades al sector amb l’objectiu de promocionar l'economia social i solidària al municipi. A més, preveuen organitzar xerrades i formacions en diferents àmbits com tallers de sensibilització, orientació i informació adreçats a públic general o sessions sobre recursos específics per a projectes d’economia social, entre d’altres.