La Prevent Moonrunning rep més de 400 participants

Els diners de les inscripcions a la prova llavanerenca es destinaran totalment a iniciatives solidaries

Moonrunning


La cursa Prevent Moonrunning d'aquest any ha rebut més de 400 participants discapacitats i sense discapacitats a Sant Andreu de Llavaneres. Un any més, el municipi ha acollit aquest esdeveniment esportiu que té com a principal objectiu promoure la pràctica de l'esport per tots i transmetre que esport i solidaritat van de la mà.
 

El 75% dels diners recaptats a les inscripcions es destinaran al campus infantil per a nens i nenes amb paràlisis cerebral i el 25% restant es donarà a l'Associació Llavaneres Contra el Càncer.

La Prevent Moonrunning 2018 ha estat formada per tres circuits adaptats perquè tant els esportistes amb i sense discapacitat poguessin participar. Els circuits de Trail 15K, Trail 8K i l' Urbà de 5K han tornat a ser els grans protagonistes d'aquesta edició. També hi ha hagut un circuit per a nens i nenes d'entre 4 i 12 anys, que van poder participar en recorreguts amb distàncies basades en la seva edat.

La cursa l'organitza la Fundació Prevent amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llavaneres i el suport de la Federació Catalana d'Esports per a Cecs (FCEC), la Federació Catalana de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FCECS).

Més celebracions a Ca l'Afaro
A banda de la cursa, durant tota la tarda va haver-hi al parc de Ca l'Afaro exhibicions d'esport adaptat, tallers infantils i un concurs de dibuix que va acabar amb un sorteig d'entrades a Port Aventura pels més afortunats. Voluntaris de l'Associació Llavaneres contra el Càncer, ADF, Policia Local, personal de l'Ajuntament i veïns de la localitat, van contribuir al bon desenvolupament de les proves.