Tot a punt per a La Minerva a Llavaneres

La Festa Major s'estendrà del 13 al 16 de juliol amb els actes més clàssics, activitats per a tota la família i nits joves i intenses a les Llabarraques

  • Mireia Camacho // Fotos cedides
  • Divendres, 13 Juliol 2018 09:56

Cultura 2018, atupa grup

La Festa Major de Llavaneres d'enguany ve carregada d'activitats de tot tipus, com musicals i de cultura popular. Les festes començaran el dia 13 amb el tradicional pregó a la plaça de la Vila, que enguany farà Tona Devesa.


Tot seguit es farà "la sonada d'inici de Festa Major" que serà interpretada per la banda de La Minerva 2018 amb els grallers i Els Batubanyuts d'El Casal de Llavaneres, alumnes de l'Escola Municipal de Música i altres músics locals.

La vila s'endinsa en quatre dies de programació variada fins al dilluns, quan els focs i les havaneres tancaran

El dissabte 14 hi haurà la cercavila a les 17:30 h, en la qual participaran els gegants i les colles d'Argentona, El Masnou, Ripoll, Vidreres i Sant Andreu de Llavaneres entre altres. Al vespre es farà la plantada del bestiari a la plaça de la Vila com a prèvia del correfoc de Festa Major amb el Ball de Diables amb grups de diversos grups de Catalunya.

El diumenge 15 a les 17.30 h la plaça de la Vila viurà una demostració de la colla castellera dels Capgrossos de Mataró amb castells de 8. I per posar el punt final, dilluns 16 la platja de Llavaneres acollirà les havaneres i el castell de focs a les 22:30 h.

Activitats per a tota la família
A més a més, la Festa Major de La Minerva té previstes desenes d'activitats per a tota la família. Els nens i nenes podran gaudir de la Xeringada infantil i la Festa de l'Escuma, el dissabte 14 a les 12 h a l'Espai Labandària. També hi haurà el mercat Gas Quiet Market al Port Balís i campionats de Golf i escacs.

Cultura 2018, atupa grupAtupa serà un dels grups reclam de les Llabarraques

Nits de Llabarraques
La nit i matinada del divendres 13 serà dels i les joves. El parc de Ca l'Alfaro acollirà les LlaBarraques, que començaran a les 22.30 h. Hi actuaran els grups Atupa, Pirat's Sound Sistema i els dj Hochi i Uri Farré. El dissabte 14 el mateix espai acollirà la Nit de Festa amb l'actuació del grup Hotel Cochambre i finalment, el diumenge 15 serà el torn de la més tradicional Orquestra Malavella.