Llavaneres tindrà guingueta a la platja del CN El Balís

Aquesta serà l'única guingueta oberta a les platges del municipi durant l'estiu

Boca Balís Llavaneres
El Club Nàutic El Balís obrirà avui la guingueta 'Boca Balís', la qual oferirà servei durant tot l'estiu. Aquesta serà l'única guingueta que tindrà Llavaneres, ja que quan es va dur a terme el concurs per a adjudicar-les van trobar-se irregularitats.

El 'Boca Balís' està ubicat a la platja del port de Sant Andreu de Llavaneres. El renovat espai, que ha guanyat en amplitud, tindrà zona gastronòmica amb una àmplia i variada carta mediterrània. A més, facilitarà la celebració d'esdeveniments d'oci i la realització d'actes, com ara tornejos de voleibol platja aprofitant les instal·lacions del CN El Balís.

A la guingueta s'hi podrà accedir per la passarel·la de la riera de Sant Vicenç de Montalt, però els socis del CN El Balís hi podran accedir a través del mateix edifici del club.

Frau en el concurs d'adjudicació

L'Ajuntament va anul·lar el concurs de les guinguetes després de detectar-hi un possible frau entre les empreses que s'hi van presentar. Segons expliquen des del consistori, dos dels tres concursants s'havien conxorxat per simular falsa competència i van presentar fins a set propostes diferents amb l'objectiu d'assegurar-se una adjudicació favorable, el que va obligar als serveis tècnics de l'Ajuntament a declarar nul tot el procés.