Llavaneres s’apunta al 'Pausa’t Fest'

El Parc de Can Rivière acull un nou festival d’art, gastronomia i música com la de Sander Clasen, Maria Lamata i Gessamí Boada

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 06 Setembre 2018 13:10

Maresme 2017/2018, pausa't fest

En època de mercats i esdeveniments amb bon gust a l’aire lliure, Sant Andreu de Llavaneres s’apunta al Pausa’t Fest. Aquest cap de setmana es viurà la primera edició del Pausa’t Fest, un nou format de vermuts creatius que planteja la fusió de música, art i gastronomia. Un espai de diversió i inspiració amb el finançament dels Pressupostos Participatius 2018. Els actes abracen els dos dies al Parc de Can Rivière al Passeig Mare de Déu de Montserrat de Sant Andreu de Llavaneres.

El dissabte 1 de setembre, de 19:00 a 23:00, se celebrarà l’obertura oficial del festival i es podrà gaudir d’un primer tast de la música en viu i del servei de bar que caracteritzen el Pausa’t Fest.

Durant aquest cap de setmana la música estarà present a Sant Andreu de Llavaneres gràcies a la música de DJ's, el jazz, el blues i el soul d’artistes com la Maria Lamata, la Gessamí Boada o el concursant de La Voz i veí de Sant Andreu de Llavaneres Sander Clasen que seran alguns dels rostres que faran vibrar al públic amb la seva música.

A més, la gastronomia serà un altre pilar fonamental en la primera edició del Pausa’t Fest on els productes de km.0, els menjars dels food-trucks i la combinació de productes faran que els assistents passin unes jornades per recordar. A més, el Pausa’t Fest aposta per la gastronomia slowfood, on es combina el plaer i el coneixement per a la gastronomia. 

Un esdeveniment demanat
Pausa’t Fest neix del desig del poble de tenir un esdeveniment cultural, divertit, creatiu, atrevit i per a totes les edats i va ser una proposta que va sorgir precisament d'aquestes demandes.

Maresme 2017/2018, pausa't fest

MARIA LAMATA - 'ETS UN DESASTRE' (2017)

El cap de setmana del 8 i 9 de setembre de 13:00  fins a les 24:00, al parc de Can Rivière hi conviurà la música en directe km.0, la gastronomia dels food-trucks i slowfood, els espectacles de petit format, el vermut de qualitat i les activitats culturals.