Imprimir aquesta pàgina

Ja hi ha 62 punts d’informació turística al Maresme

El 2019 s'han afegit nou punts d'atenció al visitant

Maresme 2017/2019, 64 punt turisme Maresme

Comptant les nou incorporacions d'aquest 2019 i la renovació de 53 empreses i serveis, ja són 62 els punts d'informació repartits pel Maresme. Amb aquesta xifra, es posiciona com la segona comarca barcelonina amb més punts d'atenció al visitant.

El 13 de novembre, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va fer entrega dels diplomes que certifiquen aquestes empreses i serveis com a Punt d’Informació Turística al Maresme. A l’acte hi va participar el president del Consorci, Joaquim Arnó, i el diputat de turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luís Ruiz López.

En aquesta ocasió, els representants dels punts d’informació van poder conèixer el patrimoni d’Argentona i van fer una visita guiada al seu Museu del Càntir. Per això, en l'acte també hi havia l'alcalde de la vila, Eudald Calvo, i el regidor Àngel Puig.
Els punts d’informació són claus per oferir una experiència turística completa al visitant i per això tots ells passen, cada any, per diverses sessions formatives, que inclouen també sortides de coneixement del territori.