Els Premis Ateneus 2019 distingeixen dos equipaments maresmencs

Es tracta de la Societat Cultural Sant Jaume de Premià de Dalt i del Centre Moral d'Arenys de Munt

  • Redacció // Foto: Cedida
  • Dimarts, 10 Desembre 2019 08:43

Premis Ateneus

La Federació d'Ateneus de Catalunya ha guardonat en la trentena edició dels seus Premis Ateneus dos equipaments ubicats al Maresme. Parlem de la Societat Cultural Sant Jaume de Premià de Dalt i del Centre Moral d'Arenys de Munt. En el primer cas, han rebut el guardó Jove, proposa!; en el segon, el premi al Treball en Xarxa.

Els altres premiats han estat el Centre Belles Arts de Lleida (a la categoria de Comunicació Associativa), l’Associació Cultural Esplai Ametlla de Merola (Creativitat Artística), la Fundació Orfeó Lleidatà (Capacitat d’Innovació) i l’Ateneu l’Aliança de Lliçà d’Amunt (Foment de la participació).

El Palau de la Generalitat va ser el recinte que va acollir l'entrega de guardons aquest dilluns, en la qual hi van estar presents la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, i el president de la Federació d'Ateneus de Catalunya, Pep Morella. Durant la gala, aquest últim va recordar que els 179 ateneus del territori tenen una massa social de més de 90.000 persones. Per la seva banda, Vilallonga va afirmar que aquests equipaments "impulsen valors com la cohesió, la integració social, la solidaritat i la defensa de la llengua".