El Maresme es promociona a través dels seus "tresors"

El nou vídeo promocional és preludi de la nova campanya "Som de Mar i de Munt" del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Video Maresme

Que la comarca del Maresme té una diversitat d'encants incomptables ho sabem de sobra les maresmenques i maresmencs. Ara, el Consorci de Promoció Turística del Maresme s'ha proposat explicar-ho al turisme a través d'un nou vídeo promocional que vol donar a conèixer els atractius de la comarca. Tot plegat com a preludi d'una nova campanya que el consorci impulsarà en breu sota l’eslògan ‘Som de mar i de munt’.

Vídeo de la campanya ‘Som de mar i de munt’

Amb el títol ‘Emociona’t amb els tresors del Maresme, som de mar i de munt’, el vídeo posa en clau visual alguns dels atractius més importants de la comarca, amb l’objectiu de convidar al turisme a visitar i conèixer el territori. El vídeo s’ha fet en català, i en els pròxims dies sortirà la seva versió en castellà, francès i anglès.

El vídeo convida a emocionar-se amb els tresors del Maresme: els productes de mar i de terra, cuidar el cos i la ment, trepitjar el territori, aprofundir en la cultura i les tradicions…, en definitiva, invita a gaudir de la vida a partir dels paisatges i activitats en el context dels municipis ‘de mar i de munt’ del Maresme.