Més que consolidada la Festa dels Bòbuls i les Margaridasses

Sant Vicenç de Montalt ha celebrat la tercera edició de la festa pròpia

Els Bòbuls i les Margaridasses de Sant Vicenç de Montalt han tornat a sortir als carrers aquest cap de setmana. I és que, aquest diumenge passat dia 26, el municipi va tornar a vestir-se de gala. Bona part del poble es va trobar al Carrer de Baix per iniciar el què donaria el tret de sortida a la festa. És la tercera edició de la festa i des de l’Ajuntament, es dóna més que consolidada al municipi.

 

Els Escorpins i els Poputs, les dues societats que durant la festa s’enfrontaven pels carrers de Sant Vicenç, diumenge també eren els protagonistes. Uns vestits de vermell i altres de blanc, es van encarregar de voltar pel municipi juntament amb els Bòbuls i les Margadasses –i els gegants de la vila també vestits per a l’ocasió- que, recollint tots els presents que el poble donava, va servir perquè posteriorment el ‘Banc dels Banyuts’ pogués donar crèdit als assistents per tal d’iniciar la subhasta popular d’aquells mateixos objectes.

 

Tot plegat, i recreant la tradició que existeix al mateix poble, després de la cercavila  amanida amb el grup de música mataroní ‘Els Laietans’, es va poder degustar una tassa de caldo feta a la mateixa Plaça de la Vila per l’Associació de la Gent Gran Els Xurravins.