Vilassar de Mar activa una campanya per fomentar el reciclatge

Es visitaran de forma aleatòria habitatges i comerços considerats grans generadors de residus

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 16 Febrer 2017 00:00

Maresme 2014/2015, campanya residus vilassarLa Regidoria de Medi Ambient de Vilassar de Mar durà a terme durant el mes de febrer i març una campanya de foment de la prevenció, el reciclatge i la gestió dels residus.

La campanya, que va començar aquest dimarts 14 de febrer, compta amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, Ecoembes i Ecovidrio, esdevé una continuïtat en l’aposta de la Regidoria de Medi Ambient per informar i conscienciar la ciutadania envers la correcta separació dels residus i la reducció d’impropis i s’emmarca en el lema 'Vilassar de Mar separa bé!'

L’any 2016 l’índex de recollida selectiva va ser de 40,05%, un 0,25% per sota de l’any anterior. Dels quilos recollits als contenidors el 2016, un 22,12% eren de fracció orgànica, 5,78% de paper, 7,11% de vidre i 5,03% d’envasos.

Aquesta campanya vol incidir en la necessitat de separar correctament els residus tant a les llars com als comerços. Amb aquest objectiu, es visitaran diferents habitatges i es farà una visita informativa a aquells establiments comercials considerats grans generadors de residus.