Art i disseny al Vidmar Festival

El dissabte 3 de febrer Vilassar de Mar acollirà una jornada que tindrà els dissenyadors i artistes com a protagonistes

  • Redacció
  • Dimarts, 30 Gener 2018 11:20

Maresme 2017, vidmar festival vilassar

El Vidmar Festival torna una vegada més a l'espai cultural de Can Bisa de Vilassar de Mar. La jornada reunirà artistes i dissenyadors de diverses disciplines el dissabte 3 de febrer entre les 11h del matí i les 21h del vespre. Amb una vintena d'expositors, el festival rebrà obres d'artistes nacionals com, per exemple, Randomagus, Tabatha Shop, Gemma Parrenyo, David Fortino i molts més. A més, també hi haurà música en directe de la mà de diversos artistes, així com una exhibició de dansa de l'escola Alba Hayal, un taller de macramé o una classe de ioga.

Contacte directe

El Vidmar Festival és una jornada que posa l'accent a la creativitat i la passió dels artistes i dissenyadors, els quals durant el festival exposaran i vendran les seves obres. Amb el contacte directe amb l'artista, el públic pot conèixer el procés creatiu i descobrir en primera persona el que hi ha darrere les creacions artístiques.

Vidmar Festival

Una vintena d'artistes

Els artistes convidats que exposaran les seves obres són Javi Sabio, Tabatha Shop, Gemma Parreño, David Ortiz, Eli Bosch, Restaurart, David Fortino, Bet Moret, Kai Bcn, Alex FC Ilustración, Nurnoir, Olga Negro, Eli Juanmartí i Sarah Meyer, entre altres. Cal destacar la participació de Randomagus, artista del collage resident a Barcelona que ha estat el creador del cartell d'aquesta jornada i que oferirà un espectacle de creacions de collage en directe. També cal destacar que es podrà veure una demostració i creació de peces de ceràmica per al Trio TrulalàCreacions.

A més, durant les jornades es podrà gaudir de les actuacions en directe de ROSES Barcelona, Ocata i Sara Layn i amb una proposta gastronòmica de primera amb Les Creps Bretones i Matcha Colors.