Una millora dels jardins del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya

El Mercat de Flor de Vilassar i la Fundació CEO del Maresme signen un conveni per al manteniment dels jardins del mercat

Maresme 2017, mercat de la flor

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya ha signat un contracte de serveis amb la Fundació CEO del Maresme per tal que sigui aquesta entitat qui dugui a terme, a partir del pròxim mes de maig, els serveis de jardineria i manteniment dels diferents jardins que hi ha dins el seu recinte. El Mercat de Flor i Planta és conscient que els seus jardins són la cara més visible de les instal·lacions i és per això que busca millorar-los. Així mateix, el Mercat busca col·laborar i aportar el seu particular gra de sorra a la tasca social i comunitària que la Fundació el Maresme realitza per a la incorporació al món laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

Més de 200 persones amb discapacitat intel·lectual

La Fundació CEO del Maresme és un Centre Especial de Treball que ja fa més de 25 anys que treballa amb unes 200 persones amb discapacitat intel·lectual les quals, acompanyades per un equip de més de 60 professionals, presten serveis de jardineria i altres tasques a altres empreses, particulars o comunitats. Entre les tasques realitzades per els seus membres, es troba la d'oferir serveis de neteja, de recollida selectiva de residus, de manipulats, i de jardineria i manteniment de zones verdes, dures, rurals i forestals. Des de la vessant dels serveis de jardineria, la que tindrà lloc a partir d'aquest acord, la Fundació CEO del Maresme disposa de 18 brigades de jardiners i auxiliars.

Aquesta fundació treballa majoritàriament a la comarca del Maresme però també pot actuar a la resta del territori de català.